Concept en Creatie

Een creatief concept is een middelenvrije richting met een boodschap en past na het ‘onderzoeken’ binnen het ‘ontwikkelen’ (Zie MerkMenu). Dit kan een belofte zijn, een wens of doel. Het is de kapstok van de met verschillende ‘haakjes’. ‘Die haakjes’ zijn de communicatiedragers. Zij maken het concept levend. Het kan zichtbaar, voelbaar, hoorbaar en tastbaar zijn. De middelen zijn mogelijk on- en offline vindbaar en worden cross-mediaal/omni-channel ingezet.

Niet elke creatie is een creatief concept maar kan ook een actie of een middel zijn. Voor de uitwerking van creatieve concepten werk ik ook samen met ontwerpers/designers, grafisch ontwerpers, dtp-ers. Voor het verzorgen van diverse uitvoeringen, indien ook aan mij gevraagd te regelen, ook met een scala aan anderen, zoals; online specialisten, websitebouwers, marketeers, drukkers, signmakers of…??

merkteam-thumb

Totaal MerkMenu Traject

Een visie en tevens de werkwijze om je organisatie, in 11 stappen onderscheidend op de kaart te zetten en het beste uit je mensen te halen.

Sparren met een ‘Maatje”

Coaching | Een luisterend oor!

Coach en spar je met derden, veelal in de organisatie, maar je wil ook wel eens een luisterend oor en een frisse blik van buiten!

inspiratiesessie

Inspiratiesessie | Samen aan de gang

Samen aan de slag, met jouw team, jouw identiteit, je merk, je pay-off, jouw klanten…

brand-yourself_itemkop

Brand Yourself!

Een zoektocht om zo het beste uit jezelf te halen! Individueel, als groep of als klas?

creatie

Concept en Creatie

Een creatief concept is een middelen vrije richting met een boodschap. Creatie is de verschijningsvorm (en middel).

dronefilmstories

Drone Beelden | Bewegend beeld

P Projects ontdekte de mogelijkheid om met ’n drone (en ’n actiecamera) een verbindend verhaal te vertellen.

Haal het beste uit je organisatie!

Terug