Het doel

Mijn focus ligt op organisaties die het beste uit zichzelf willen halen en die open staan voor spiegelen en samenwerken in een contact met zichzelf, hun medewerkers en hun klanten. Steeds zoekend naar de verbinding met elkaar en zeker ook op de focus om ‘het verschil willen maken’ en de te nemen stappen om dit ook wereldkundig te maken binnen de eigen geledingen, de doelgroep en andere de klanten, prospects en andere stakeholders. ‘de Mensen maken het Merk’ zo noem ik dat, zij maken immers het verschil. De eigen cultuur is hierin van reuze belang, gehoord worden, meedenken en focussen op een gezamenlijk doel vanuit ieders persoonlijke kracht als onderdeel van het geheel.

Mijn motivatie

Doe ik iets dan ga ik er ook helemaal voor! Dat doe ik gedreven, met passie, alsof het mijn eigen toko betreft. Het meewerken aan groei van mensen, aan een visie met een gezamenlijk doel waarbij je doelen ook behaald worden. Dit is niet alleen voor de organisatie, maar ook voor mij de grootste beloning in een traject.

 • Samen met Paul hebben we onze mensen belangrijk gemaakt en dat resulteert in gemotiveerde medewerkers die vanuit betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid zelfstandiger zijn gaan werken.

  Ard Smulders
  Ard Smulders Directeur Cubics
 • ‘Mensen in de rechten’  is ons merk geworden waarmee wij ons trachten te onderscheiden in de markt. De creativiteit van Paul heeft daarin onmiskenbaar een rol gespeeld. En het slaat aan. Om u met hun creativiteit kennis te laten maken, kan ik niet beter dan verwijzen naar onze website.

  Leo Klijn
  Leo Klijn KZO Advocaten
 • Ik ben een uiterst tevreden Directeur over de wijze waarop ik deze dag mijn collegateamleden heb zien interageren en samenwerken. Verrassend was de grote mate van openheid en het vertrouwelijk karakter. Ik heb de persoonlijke betrokkenheid van Paul bij zowel het Doel als de mensen bijzonder gewaardeerd. De sfeer op die dag was uitstekend!

  Peter Persoon
  Peter Persoon Directeur Goede doelen organisatie Villa Pardoes
Terug