Paul Kruijssen… Merk- & Identiteitbouwer

In samenwerking met opdrachtgevers help ik te bouwen aan het Merk en de Identiteit van mensen en organisaties. ‘Mensen maken het Merk’ is daarbij mijn motto!

Vanuit een creatief, onderwijskundige achtergrond en inmiddels bijna dertig jaar ondernemersschap put ik uit mijn kennis & ervaringen. Mijn werkzaamheden kun je scharen onder coaching, consultancy, concept en creatie. Marketing en communicatie zitten hierin uiteraard verweven.

Samen werken met de opdrachtgever, het team en zo nodig ook anderen uit mijn en uw netwerk is wat ik graag doe. Optimaal maatwerk dus!

Mijn focus ligt op organisaties die het beste uit zichzelf willen halen waarbij naast directie juist de medewerkers en de klanten de twee kapitalen in de organisatie zijn.

Cultuur, luisteren en meedenken, onderscheid maken en focussen op een gezamenlijk doel vanuit ieders persoonlijke kracht. Ik schreef er uit doe-boek Het MerkMenu® over, mijn methode die ik in de praktijk ook toepas. Voor businessclubs, in company en hoger onderwijs verzorg ik ook interactieve sessies rondom diverse thema’s rondom dit Menu!

Bovenstaande combineer ik met mijn nieuwste passie, storytelling door middel van een drone dat is het maken van onderscheidende (drone)filmstory’s. Met bewegende beelden de verbinding maken met klant en prospect. Voor het drone-filmen beschikt ik over een verplichte licentie om dit te mogen doen.

Getrouwd ben ik met Psycho-sociaal therapeut Noor van Gulik van Fonkel therapie en training hebben wij een samengesteld gezin met vier volwassen kinderen die op zichzelf en (samen) wonen. We wonen in het rustige Biezenmortel van waaruit ik ook werk wanneer ik niet bij klanten of onderweg ben.

Kernwaarden

 • Eerlijk: Met oprechtheid en zonder omwegen of gekonkel zeggen wat je denkt, voelt en vindt. Uiteraard met respect voor de ander(en).
 • Openheid: Met het hart op de tong en een zekere passie onbevangen kiezen voor de interactie met elkaar.
 • Betrokken zijn: Inlevend en dichtbij de ander zien te komen vanuit een oprechtheid de ander en/of de doelen en doelstellingen en beweegredenen te begrijpen en te helpen.
 • Authentiek: Echt, jezelf zijn. Geen façade, geen spelletjes maar ‘what you see is what you get’ is mijn motto.

Kernkwaliteiten

 • Verbeeldingskracht:een beelddenker dat is wat ik ben, dol op associëren en brainstormen. Ik zie altijd vele (nieuwe) mogelijkheden en ik haak graag in op ideeën van anderen.
 • Samenwerker:dat is wat ik ben. Iemand die graag met anderen ‘verder’ wil komen. Zo zie ken ik heel veel samenwerkingspartners maar zie ik ook mijn klanten als partij om samen te werken aan een gezamenlijk doel. Het doel van de klant.
 • Klantgedrevenheid: dat zit in mijn genen. Doe ik iets daar ga ik er helemaal voor alsof het mijn eigen toko betreft. Het klinkt misschien overdreven maar meewerken aan een gezamenlijk doel en dit ook behalen is ook voor mij een grote beloning.

Deze mensen gingen u voor

 • Paul Kruijssen is een creatieve duizendpoot, die voor mij altijd een boeiende sparring partner is gebleven.

  Rob Adank
  Rob Adank
 • Paul is een heel prettig en inspirerend mens om mee samen te werken, Mensen maken het Merk is zijn vertrek en zijn eindpunt!

  Claudy Voskens
  Claudy Voskens
 • Paul is een recht door zee mens met humor en verstand van zaken, jarenlange ervaring in het vak zorgen ervoor dat hij ieder project tot een perfect eind weet te brengen!

  Ravi Bos
  Ravi Bos
 • Paul maakte in korte tijd mijn vertrekpunt helder en daardoor verloopt e.e.a. succesvoller dan ik had durven dromen. Out of the box creatief brainstormen, bedankt Paul!

  Gerard Sas
  Gerard Sas
 • Paul is een echte top-creatief die met zijn rebelse manier van vragen stellen je echt verder weet te helpen! Een genot om mee samen te werken!

  Ralf Fleuren
  Ralf Fleuren
 • Paul stelt de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van wat je als klant wil communiceren. Is kritisch en weet dit te vertalen in een passende communicatie-oplossing.

  Ruud Henneman
  Ruud Henneman
Terug