Het MerkMenu

Elke organisatie weet dat zichtbaarheid cruciaal is. Maar hoe laat je de wereld zien wat jouw bedrijf of instelling uniek maakt? En hoe zorg je ervoor dat je een consistent beeld uitstraalt?

Met Het MerkMenu zet je in elf stappen je organisatie onderscheidend op de kaart. Dat doe je samen met de mensen die er werken − dat maakt Het MerkMenu zeer krachtig. Je start bij de identiteit en het imago. Want om je te onderscheiden, moet je eerst weten wat jou bijzonder maakt. Op basis daarvan ontwikkel je een creatief concept om te laten zien waar je staat. Door de uitvoering vervolgens te monitoren en zo nodig bij te stellen, zorg je ervoor dat je je communicatiedoelen behaalt en garandeer je dat je uitstraling blijft passen bij je identiteit. Dat smaakt naar meer!

  • Gezond menu met ‘de schijf van vier’: onderzoek, ontwikkeling, uitvoering en monitoring.
  • Boordevol praktische opdrachten om met je MerkTeam uit te voeren.
  • Geschikt voor grote en kleine organisaties, profit en non-profit.

Klik op de afbeelding voor een groter beeld

De Merklunch

De MerkLunch is een programma met een workshop en proeverijen uit het MerkMenu®. Een miniscan van de organisatie, gesprek, ontwikkelen van een maatgericht programma, de workshop en een helder document met een afrondend evaluatief gesprek. Afhankelijk van keuzes is dit aan te bieden tegen een vast tarief. Vooral geschikt voor éénpitters en kleine organisaties als een mooi afgerond geheel tegen een aantrekkelijke prijs.

Het geeft jouw Merk richting en inhoud, maakt jouw ‘waarom’ kenbaar en helpt het verschil te (gaan) maken! Het geeft tevens power om daarna vervolgstappen te zetten.

Klik op de afbeelding voor een groter beeld

Terug